top of page

Voeding is de brandstof van ons lichaam

Weten we eigenlijk nog wat echt gezonde voeding is? Kiezen we naargelang de reclameboodschappen en het overaanbod aan (online) informatie? Of kiezen we naargelang de laatste voedingshype? Low Carb, veggie, macrobiotisch, paleo, proteinedieët?  

We twijfelen bij het kiezen van de juiste vetten en weten niet meer of aardappelen en brood nu echt zo slecht zijn. En wat met ons drinken? Cola? Of Cola Zero? Light?

Vele zogenaamde "welvaartsziekten" als obesitas, diabetes, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk kunnen met het kiezen van de juiste voeding verbeterd en vaak zelfs voorkomen worden. Vaak helpen kleine aanpassingen al om grote vooruitgang in je gezondheid tot stand te brengen en je levenskwaliteit te verbeteren. 

 

Ik kan jou helpen met eenvoudig toe te passen advies om gezonder te eten (en drinken!). Je krijgt meer inzicht in het waarom wel, of niet, van een voedings- of dieethype en antwoord op je vragen over gezonde voeding.

Je zal zien dat dit de weg is naar een gezonder leven met meer energie, minder ziek zijn en het blijvend behouden of verkrijgen van je ideale gewicht.

Door mijn ervaring in de sportsector geef ik ook advies over de juiste voeding bij jouw sportieve uitdagingen zoals lopen, triatlon, teamsporten en fitness of cross fit.

Heb jij een bedrijf? Ben je geïnteresseerd in een lezing over gezonde voeding voor je medewerkers? 

Contacteer mij vrijblijvend voor meer info of een persoonlijke afspraak.

bottom of page